Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

„5 канал” презентував книгу про „помаранчеву революцію”

24 березня 2005 року у літературній кав’ярні "Бабуїн" відбулась презентація нового проекту каналу "чесних новин". Видавництво "Фоліо" в рекордні строки видало книжку Данила Яневського "Хроніка "помаранчевої революції", в якій подана інформація про дні від 24 жовтня 2004 р. по 23 січня 2005 р., до дня інаугурації Віктора Ющенко.

На презентації був присутній також і автор передмови - п. Петро Порошенко: він подарував п. Данилові букет із 17 помаранчевих троянд і говорив про ті фантастичні дні, які повністю змінили Україну. Сам Данило Яневський наголошував, що він фактично не являється автором книжки, бо намагався подавати "чисту" інформацію про ті події, а автором проекту вважає народ, що стояв на Майдані і усіх журналістів "5-го". Також він наголошував, що керівництво каналу дало можливість користатись усією інформацією, й текстовою візуальною, що й максимально сприяло такому швидкісному виданню книжки. Що ж стосується самого власне "продукту", то він ставиться до нього як до певної провокації. Критика цього проекту вкрай необхідна, й саме безпосередня реакція на це видання може підштовхнути інших зробити й інше, й краще.

Пан Красовицький (видавництво "Фоліо") повідомив, що перший наклад вже практично розійшовся й планується додрук.

Журналісти й гості отримала книжку в подарунок, і хоча багато хто з присутніх нарікав і на якість фото, і на недоліки друку, усі погодились, що проект вдалий і заповнює певну нішу на нашому книжковому ринку.

Коментувати: 0 Дата: 11-26-2006 20:54

Дописи
Немає коментарів.


Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024