Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

УТ-1 керуватиме польовий командир наметового містечка

"Тільки що була розмова з Тарасом Стецьківим і це питання вирішене позитивно. У цьому питанні поставлена крапка", - сказав Ющенко в інтерв'ю журналістам у вівторок у Брюсселі.

Раніше, віце-прем'єр з гуманітарної політики Микола Томенко виступив з ініціативою, щоб президентом НТКУ став Стецьків, віце-президентом з питань менеджерських і інших справ - Олександр Ткаченко, а віце-президентом і інформаційним шефом-редактором Андрій Шевченко.

18 лютого Стецьків заявив, що погодиться прийняти пропозицію очолити НТКУ, якщо керівництво держави погодиться на реалізацію декількох принципових позицій.

Депутат зазначив, що хоче знати свої повноваження у кадровій політиці. Друга обставина пов'язана з проблемою Євробачення:

"Потрібні надзвичайні антикризові заходи для того, щоб врятувати конкурс, оскільки з відомих обставин багато роботи було просто провалено попередньою владою, потім була революція, й було не до того. Тож, потрібен персональний патронат Президента і серйозні повноваження для президента НТКУ і самої компанії, яка реально виступає організатором цього діла", - сказав Стецьків.

Наступне питання – фінансове: "Незрозумілим є стан цієї компанії – і фінансовий, і технічний. Коли не навести порядок у фінансах – а це серйозна робота, то там нема що робити", - зазначив він.

Стецьків - народний депутат, входить у фракцію "Наша Україна". Обраний у парламент в одномандатному окрузі номер 118 (Львівська область).

У середині лютого президент звільнив з посади керівника НТКУ Олександра Савенка, який керував цією структурою з березня 2003 року, змінивши на цій посаді Ігоря Сторожука.

Джерело: Українська Правда
http://www3.pravda.com.ua/archive/2005/february/22/news/33.shtml

Коментувати: 1 Дата: 02-22-2005 21:40

Дописи
Administrator :: 02-22-2005 21:45 :: ip: збережно до логів
Добра новина. idea.gif



Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024