Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

Як потрапив прапор «Так Ющенко» на стеллі Незалежності?

прим. ХАМ.com.ua — нарешті стали відомі люди, які встановили прапор. Багатьох цікавило питання, як він туди потрапив. Нарешті маємо відповідь.



Помаранчевий прапор «Так Ющенко», який з'явився під час революції на стеллі на Майдані Незалежності, повісили троє київських альпіністів Володимир Левашов, Сергій Зубков та Сергій Литвинчук.

Про це повідомляє телеканал 5 канал.

«Коли ми прийшли, були готові до всього, навіть кілька днів сходити на неї (cтеллу), з оснащенням альпіністським… Але виявилося простіше», — сказав Левашов.

Як розповів Зубков, прапор вони повісили вночі другого дня революції: «Тільки наступила темрява на другий день. … майдан, натовп людей, музика , і тут зявляється прапор. Всі кричать, а ми ж маленькі, нас не видно».

На стеллу вони забирались через отвір у стелі. Через нього можна потрапити у тунель і довго навпомацки пробиратися гвинтовою драбиною у височінь.

За словами Литвинчука, складніше було вішати прапори на мости через Дніпро. Один з прапорів, який вони повісили на Південний міст, Литвинчук зняв після революції на згадку.

На монументі Незалежності тепер інший прапор. А перший стяг, встановлений спелеологами, потрапить у музей революції.

Коментувати: 1 Дата: 02-17-2005 20:21

Дописи
олекс :: 11-28-2013 21:08 :: ip: збережно до логів
тест



Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024