Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

ЮЩЕНКО ПОВІДОМИВ ПРО ЗАТРИМАННЯ УБИВЦЬ ГОНГАДЗЕ


"Затримані конкретні вбивці Гії Гонгадзе, вони дають покази", - сказав Ющенко у своїй заяві для преси, яку він виголосив у секретаріаті президента.

"Зараз завдання разом з правоохоронними органами дійти до головного – хто організовував і замовляв це вбивство. Слідство переходить до цього етапу", - сказав Ющенко.

"Є підстави стверджувати, що вбивство Гії Гонгадзе розкрито", - сказав також Ющенко.

"Вчора, коли робили відповідні розробки операції, я познайомився з обставинами останніх годин Гії Гонгадзе. То страшна смерть, яка зафіксована в показах конкретних вбиць".

"Мені тяжко було повірити, що в цьому тисячолітті люди, які відносяться до державних служб, всім забезпечені, можуть мати таку злість, ненавість, тваринну поведінку до своїх громадян", - сказав Ющенко.

Президент повідомив, що вбивці Гонгадзе мали підтримку з боку попередньої влади:

"Те що вбивство не розкривалося чотири з половиною роки і зараз за декілька тижнів розкрито – це свідчить, що попередня влада не тільки не мала політичної волі його розкрити, не тільки мала дефіцит бажання його розкрити, а що важливо заявити – попередня влада була дахом для вбивць".

"Стає зрозумілим, чому Васильєву як генпрокурору не вдавалося цього зробити, чому розспустили слідчу групу, відправив у відставку заступників генпрокурора, які вели справу. Мата була – ніколи не розкрити це вбивство, щоб слідство ніколи докопалося до правди".

Ющенко подякував "перш за все працівникам Генпрокуратури, генпрокурору, який персонально вів дізнання певних осіб, Службі безпеки, яка надавала забезпечення оперативній дій, особливо останні декілька дінів, МВС, де знайшлися професіонали, люди честі, які разом із іншими правоохоронними структурами ефективно працювали останні декілька тижнів".

"Моя ціль – бачити мою країну країною, де панує верховенство права, де перед законом всі рівні", - зазначив Ющенко.

"Я прийняв рішення про формування Національного бюро розслідувань, де будуть розслідуватися найбільш гучні нерозкриті справи плюс корупційна діяльність в органах влади".

Джерело: Українська Правда
http://www3.pravda.com.ua/archive/2005/march/1/news/15.shtml

Коментувати: 2 Дата: 03-01-2005 17:31

Дописи
Administrator :: 03-01-2005 17:56 :: ip: збережно до логів
Добра новина. idea.gif

Administrator :: 06-29-2009 19:20 :: ip: збережно до логів
Все це фігня… нічого не зроблено



Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024