Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

Кучмісти не можуть бути порядними

- переконаний активіст громадянської кампанії "ПОРА!", член політичної ради при голові Полтавської облдержадміністрації Тарас Токар, коментуючи заяву ВГО "ПОРА!" від 24 лютого 2005 р.

Текст цієї заяви оприлюднений на офіційних сайтах громадянської кампанії "ПОРА!": www.kuchmizm.info , www.pora.org

Як повідомляє Т.Токар, на трьох засіданнях політичної ради з подачі голови облдержадміністрації Степана Бульби кандидатура Івана Панасенка розглядалася на посаду голови Кременчуцької райдержадміністрації Полтавської області.

За даними ВГО "ПОРА!", І.Панасенко є депутатом Полтавської обласної ради, заступником начальника Державної податкової інспекції у Кременчуцькому районі та членом Партії регіонів.

На даний момент кременчуцький податківець приховує своє членство в партії, яку очолює В.Янукович. За активність пана Панасенка, як депутата обласної ради, не може бути й мови.

На якій підставі Івану Панасенку вішається ярлик "порядного професіонала", якщо місцеві активісти партії "Наша Україна" та місцеві журналісти стверджують протилежне. Про це говорилося на засіданнях політичної ради і, навіть, на прес-конференції голови облдержадміністрації С.Бульби 24 лютого ц. р.

- "ПОРА!" виступає за радикальне оновлення обличчя влади. Ми контролюватимемо владу. Панасенко - типовий кучміст. Кучмісти не можуть бути порядними! Тому ми не допустимо, щоб пана Панасенка було призначено головою Кременчуцької РДА, - переконаний Т.Токар.

Прес-центр "ПОРА!".

Джерело: http://kuchmizm.info/weblog/archives/001953.html#more

Коментувати: 0 Дата: 03-08-2005 01:46

Дописи
Немає коментарів.


Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024