Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

ТИМОШЕНКО ГОТУЄ ПРОДОВЖЕННЯ РЕВОЛЮЦІЇ

"У такому разі не уряд буде діяти, а знову говоритимуть майдани", - сказала Тимошенко на прес-конференції в Києві на питання про дії уряду у разі провалу змін до бюджету.

На прес-конференції Тимошенко протягом понад півгодини розповідала про ініціативи Кабміну щодо зростання зарплат, пенсій, соцвиплат, які передбачаються змінами до бюджету, а також про зменшення ввізних мит для знищення корупції на кордоні.

За словами Тимошенко, в проекті бюджету "речі, за які нормальні депутати не зможуть не проголосувати".

Тимошенко попередила, що якщо депутати не зрозуміють необхідність ухвалення змін – "ми будемо апелювати до суспільства".

"І ми і надалі розраховуємо на підтримку! Помаранчева революція не закінчилася і триватиме надалі, поки ми не наведемо порядок в кожній клітинці суспільства", - сказала Тимошенко.

"У політиці з'явився ще один потужний гравець – народ України. І він нікуди не піде", - сказала Тимошенко.

За її словами, завдання уряду – щоб люди отримали те, "заради чого стояли на майданах – і помаранчевих, і інших".

Тимошенко повідомила, що остаточно зміни до бюджету будуть розглянуті на Кабміні 19 березня. Після цього уряд проситиме Верховну Раду провести сесійний тиждень з 21 по 26 березня, щоб в цей час ухвалити зміни до бюджету.

Однак, за словами прем’єра, є "ризики" – у парламенті "настільки потужні лобі, які хочуть і далі утримувати тіньові схеми".

"Але є впевненість, що більшість проголосує за дійсно народний бюджет", - додала вона.

Тимошенко сказала, що деякі депутати можуть виступати за збереження пільг вільних економічних зон, які при Кучмі були "були великими годівницями". "Від них буде іти величезний супротив", - сказала Тимошенко.

Також вона прогнозує спротив від депутатів, які лобіюють великі витрати на капітальне будівництво – а Кабмін планує зменшити ці витрати, як сказала Тимошенко, "на суму, які ідуть на хабарі".

"У нас є депутати, які лобіювали одну строчку в бюджеті – і там буде спротив. Але уряд не буде займатися традиційною роботою – роздачею бюджетних хабарів депутатам. Про це вони можуть забути! Ніяких торгів вестися не буде"

"Коли буде важко, уряд звертатиметься до майдану", - ще раз сказала Тимошенко.

Джерело: Українська правда
http://www3.pravda.com.ua/archive/2005/march/13/news/2.shtml

Коментувати: 0 Дата: 03-13-2005 14:53

Дописи
Немає коментарів.


Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024