Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

Російська дамба біля о. Тузла призвела до катастрофічних наслідків

Як і попереджали екологи, будівництво дамби спричинило не лише розмиття самої Тузли, але й інших участків суші. Необхідно терміново піднімати це питання.

За словами голови спеціальної комісії по Тузлі Ігоря Осташа, продовжують активно проявлятися катастрофічні екологічні наслідки будівництва Російською Федерацією дамби в районі острова Коса Тузла.

Раніше в результаті будівництва дамби відбулися зміни швидкості та напряму течії в Керченській протоці. Це спричинило значне розмиття українського острова Коса Тузла. Сьогодні ж аналогічне явище починає проявлятися на інших ділянках суші у Керченській протоці. Так, новим негативним наслідком спорудження російської дамби стало масштабне розмиття української Аршинцевської коси.

Сьогодні ситуація складається так, що виникає необхідність негайного відселення мешканців житлових будинків, розташованих на цій території.

На думку І.Осташа становище вимагає негайної реакції Кабінету Міністрів України та актуалізації питання про компенсацію з бoку Російської Федерації негативних екологічних наслідків здійсненого нею будівництва дамби у Керченській протоці.

УНІАН

Джерело - http://maidan.org.ua//font>

Коментувати: 1 Дата: 03-14-2005 21:22

Дописи
Димон :: 03-19-2005 21:04 :: ip: збережно до логів
Ну и казлы эти Россияни



Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024