Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

Фальсифікатори кинулися в біга

Прокуратура оголосила в розшук заступника мера Кіровограда і заступника голови тервиборчкому № 100 за причетність до фальсифікації результатів виборів Президента у 2004 році.
У розшук оголошено заступника мера Кіровограда з гуманітарних питань Вадима Волканова і заступника голови територіальної виборчої комісії № 100 у Кіровограді першого "скликання" Анатолія Прилипка. Про це ЗМІ повідомила прес-секретар прокурора області Наталя Алексеєнко.
17 березня Ленінський районний суд Кіровограда прийняв рішення видати дозвіл на затримання та утримання під вартою Волканова і Прилипка. Причиною такого рішення стало те, що заступник мера і заступник голови тервиборчкому не були на засіданні суду для дачі свідчень стосовно своєї діяльності на виборах.
Після затримання Волканов і Прилипко повинні будуть доставлені в суд, де й будуть визначені подальші запобіжні заходи, що залежатимуть від їхніх свідчень.
Під час виборів Президента України 31 жовтня до складу ТВК № 100 ТВО № 100 Анатолій Прилипко був включений ніби-то за поданням кандидата на посаду Президента Олександра Ржавського, але насправді є членом КПУ. Головою у першому складі територіальної виборчої комісії був призначений Володимир Бабій, теж член КПУ.
Крім того в Кіровограді працює спеціальна слідча група, що займається розслідуванням фальсифікацій в перших двох турах виборів.


Джерело - www.maidan.org.ua

Коментувати: 0 Дата: 03-21-2005 01:16

Дописи
Немає коментарів.


Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024