Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

45 бюлетенів за Януковича коштують три роки тюрми


Про це повідомила прес-секретар прокурора області Наталя Алєксєєнко.

За її словами, кримінальна справа була порушена 22 грудня 2004 року прокурором Петрівського району за фактом підлогу виборчих документів за ознаками злочину, передбаченого ст. 158 ч.3 Кримінального кодексу України.

У ході розслідування було встановлено, що 31 жовтня минулого року близько 19.30 на виборчій дільниці № 168 територіального виборчого округу № 104 із залу для голосування зникла скринька із бюлетенями і 45 виборчих бюлетенів.

Згодом їх виявили члени дільничної комісії в сусідній кімнаті, при цьому 45 бюлетенів були заповнені одним чорнилом та одним почерком, підкреслила Алєксєєнко.

Встановлено, що всі означені бюлетені заповнені головою комісії, при цьому остання внесла недостовірні дані щодо особи, яка їх видала, та власноруч поставила відмітки про голосування за кандидата на пост президента України Віктора Януковича.

Рішенням суду жінку визнано винною у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.158 Кримінального кодексу України. Судом застосовано ст. 69 ККУ (призначення більш м'якого покарання, ніж передбачено законом) і призначено покарання у вигляді трьох років позбавлення волі із забороною займатися діяльністю, пов'язаною із виборами протягом трьох років.

Алєксєєнко зазначила, що рішення суду поки не набрало законної сили і може бути оскаржене.

Джерело: Українська Правда
http://www3.pravda.com.ua/archive/2005/march/28/news/15.shtml

Коментувати: 0 Дата: 03-28-2005 16:24

Дописи
Немає коментарів.


Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024