Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

Правда та брехня про Помаранчеву Революцію

Новини першого каналу. 28.11.2004

Не дивлячись на те, що напередодні Верховна Рада призвала опозицію зняти блокаду зі всіх державних і урядових установ, центр Києва як і раніше блокований прихильниками Віктора Ющенка.

Коментар: Про "всі державні установи" в ухвалі Верховної Ради не мовилося, так само, як і про центр Києва - Верховна Рада призвала "Нашу Україну" звернутися до своїх прихильників щодо припинення блокування органів влади і комунікацій.
Новини першого каналу. 26.11.2004

У Чернігові прихильники опозиції спробували проникнути в адміністративну будівлю, де йшла сесія міської ради. У цей момент почулися розриви, і потім за площею розповсюдився сльозоточивий газ. Щоб припинити безлади, міліція була вимушена стріляти в повітря і застосувати спеціальні засоби.

Коментар: Формулювання гідні аплодисментів. "Почулися хлопки" - чи то опозиція здуру сама почала один в одного стріляти шашками із сльозоточивим газом. Чи то це були інопланетяни. Це, звичайно, безлад, тому міліція почала стріляти в повітря і кидати шашки із сльозоточивим газом. Звичайно ж, знову почулися хлопки і щоб припинити неподобства...

Цікаво, ніколи не думав, що анекдоти про ментів складають на Першому каналі...

Ця кампанія - творіння американців, відзначає видання. Причому привернуті до неї не тільки консультанти-соціологи, але і дипломати, а також політичні партії і неурядові організації США.

Коментар: Цікаво, коли це Павлівський встиг отримати американське громадянство? Втім, перелік у Каналу не повний - вони ще забули згадати Президентів деяких держав, привернутих до цієї кампанії...
Вони одурюють російський народ!

Сьогодні вранці мільйони громадян незалежної України були шоковані тією брехнею, яка виплеснулася з телеканалів Росії на весь російський народ, на більш, ніж 150 мільйонів наших сусідів братської країни!

Вся Європа, весь світ стежить за подіями в Україні. Новини з Києва - оповістили в першу чергу всі інформагентства миру. Вся Україна бореться за право чесного вибору, мільйони людей четверта доба не йде з Майдану Незалежності і центральних площ своїх міст.

Тисячі людей, яких незаконно звільняють з підприємств із-за їх вибору, десятки тисяч студентів, яких виганяють з вузів просто за наявність оранжевого кольору в елементах їх одяг, який живе в наметах на морозі, кожну хвилину чекаючи нападу Омона і появи Бтров, мільйони громадян незалежної України були шоковані тією брехнею, яка виплеснулася сьогодні з телеканалів Росії на весь російський народ...

А ось що показали росіянам сьогодні вранці телеканали НТВ і Перший державний російський телеканал.

Цитуємо без коментарів: Спорожніла центральна площа Києва - площа Незалежності (майдан Незалежності), кадр Першого каналу, 25.11.2004

Спорожніла центральна площа Києва


Прихильники Віктора Ющенка пішли з площі Незалежності

Ніч після оголошення остаточних підсумків президентських виборів пройшла в Києві мирно. Як повідомляє телеканал НТВ, прихильники кандидата в президенти Віктора Ющенка покинули головну площу міста, на якій вони мітингували протягом зразкових трьох діб. На площі Незалежності зараз знаходяться тільки чергові наметового містечка.

Проте у будівлі адміністрації президента України все ще знаходяться близько трьох тисяч прихильників опозиції. Вони мають намір провести ще одні мітинг в захист свого кандидата. Поблизу будівлі встановлено 40 наметів, а також два пересувні телеекрани, по яких транслюється П'ятий канал України.

Один з екранів повернений у бік міліції і спецпідрозділу "Барс", що охороняють підходи до будівлі адміністрації. Співробітників правоохоронних органів і учасників акції розділяють три автомобілі "КРАЗ" з піском. Поки обстановка спокійна - жодна із сторін не переходить до напад.

ЦВК України підвела остаточні підсумки вибору увечері 24 листопада. Тоді було офіційно оголошено, що на виборах переміг Віктор Янукович, що займає пост прем'єр-міністра України. Після цього Янукович виступив із заявою про те, що на посту президента України він врахує інтереси всіх українців, у тому числі і прихильників Ющенка, а Ющенко призвав до загальнонаціонального страйку. Вдень раніше сам Ющенко оголосив себе президентом України.

За даними інформаційного агентства РІА "Новини" і Мудрые мысли, в ніч на 25 листопада групи "оранжевих" (прихильники Ющенка) і їх опонентів гуляли по місту, скандуючи імена своїх кандидатів. Проте конфліктів у них не виникало, і власті ухвалили рішення відвести вантажівки, що оточували будівлю ЦВК України.

Висновки робіть самі...

Новини першого каналу. 25.11.2004

Загострення пристрастей, яке бушувало в Києві протягом чотирьох днів на майдані, пішло на спад. Площа Незалежності зараз спустіла.

Коментар: Ну, якщо пару сотень тисяч чоловік не враховувати, то площа дійсно порожня.

У відповідь на пропозицію Віктора Януковича провести переговори, Віктор Ющенко дав зрозуміти, що він має намір вирішувати проблему в правовому полі. Інтерв'ю, яке Ющенко дав західним ЗМІ, звучить вже стриманіше.

Коментар: Класичний варіант проговірки. Напевно, все так і було.

Новини першого каналу. 24.11.2004

За останніми даними, зараз до будівлі Цика рухається величезний натовп прихильників Віктора Ющенка. Опозиція вже погрозила масовими безладами.

Коментар: Опозиція жодного разу не загрожувала масовими безладами. Завдяки вивіреній політиці в цьому питанні - не піддаватися на провокації - за весь час не постраждала жодна людина. І це в умовах масового скупчення людей - від 100000 до 300000 і більш за чоловік.

В середині дня в передвиборному штабі Януковича заявили, що переговори з представниками Ющенка почалися, проте будь-які кроки, які будуть зроблені в ході цих переговорів, афішуватися не будуть.

Коментар: Переговори не велися. Насправді, як повідомляє про це інтернет-видання proUA.com: "Центральний штаб Віктора Януковича оповістив свої головні пропозиції в пакеті для переговорів з Віктором Ющенком. Про це в прямому ефірі на телеканалі «Інтер» заявив керівник штабу Сергій Тігипко, повідомляє «Українська правда»".

Коментувати: 0 Дата: 07-11-2009 12:19

Дописи
Немає коментарів.


Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024