Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!

Європа не побачила поразки Помаранчевої революції

Неправильно говорити про те, що Оранжева революція потерпіла поразку, оскільки її результати, зокрема, велика свобода ЗМІ і зменшення кількості фальсифікацій на виборах, добре помітні в Україні.

Про це заявили міністри у справах Європи з Великобританії, Німеччини, Польщі і Франції.

«Було б неправильно говорити про те, що Оранжева революція потерпіла невдачу і що демократія не підходить регіону і Україні. Всі, хто стежив за передвиборною кампанією, знають, що засоби масової інформації стали вільнішими і різноманітнішими — як і сам політичний ландшафт. А механізм проведення виборів, як, наприклад, списки виборців, став захищенішим від фальсифікацій і маніпуляцій», — заявили Кріс Брайант, Вернер Хойер, Міколай Довгильовіч і Пьер Лелуш.

При цьому вони підкреслили, що, не дивлячись на певне розчарування результатами Оранжевої революції як в Україні, так і за її межами, вона послужила каталізатором політичного прогресу в країні, пише «Дзеркало тижня».

«Хоча багато українців і друзі України відчувають розчарування, викликане проблемами, які продовжують стримувати розвиток України, ми також визнаємо той великий прогрес, досягнутий з часу Помаранчевої революції», — заявили міністри.

Спонсор даної новини — Шукаєш отель в Одесі? Роскошная и недорогая гостиница Юность — отели одессы с ценами на 1 сайте.

Коментувати: 0 Дата: 02-19-2010 11:35

Дописи
Немає коментарів.


Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024