Головна
Про нас
Музика
Відео
Статті / Історія
Шпалери
Галерея
Аватари
WinAmp скіни
Ігри та софт
Анекдоти
Вірші
Форум
Контакти
Посилання
Теревені.org - Інформаційно-Розважальний Портал. Новини, музика, гумор, відео, програми, спілкування!
Блог о сетевой безопасности securos.org.ua

Ахметов: виграли ідеали Помаранчевої революції

Народний депутат Рінат Ахметов (Партія регіонів) вважає, що на президентських виборах 2010 року перемогли ідеали і цінності, за які люди боролися в 2004 році.

"У нас відбулися чесні демократичні незалежні вибори. Їх визнав весь світ, їх результати підтвердили міжнародні спостерігачі. Тому, по великому-то рахунку, перемогли ідеали помаранчевої революції. Адже чого тоді хотіли люди? Хотіли мати можливість чесно і демократично вибирати президента. За це, за свої права, свободи, вони вийшли на Майдан", - сказав він журналістам в четвер, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Р.Ахметов підкреслив, що в даному контексті стороні, що програла, слід визнати свою поразку. "Я говорю про те, що у нас повинна бути політична культура. Той, що програв повинен протягнути руку тому, хто переміг".

"Звичайно, я розумію: можуть бути якісь емоції, але емоції – це така справа: ніч з ними переспиш, вони і уляжуться, а ми повинні думати про завтрашній день, про те, як жити, будувати плани далі", - резюмував Р.Ахметов.

Партнерська реклама. Want to change your desktop wallpaper? Amazing snowy forest and landscape wallpaper for your desktop. High resoulition.

Коментувати: 0 Дата: 03-11-2010 11:45

Дописи
Немає коментарів.


Історичний сайт "Помаранчева революція" © 2005-2024